Elkészítés: A vízhez hozzáadjuk a barnacukrot, a sót és a vajat, felforraljuk. Levesszük a tűzről, és belekeverjük a lisztet. Egy külön tálban összekeverjük a tojást a vaníliakivonattal, és a tésztához adjuk. Addig keverjük, míg teljesen egynemű lesz. Megtöltjük vele a habnyomót (a legnagyobb csillagalakú csőrt használjuk), és forró olajba nyomunk kb. 8 cm hosszúságú darabokat. Aranysárgára sütjük, és még forrón fahéjas cukorba forgatjuk (mexikói változat). De kínálhatjuk karamellkrémmel, forró csokival, vagy meg is tölthetjük ízlés szerint.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.