Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 4 részre osztjuk, és egyenként vékony téglalapot nyújtunk (kb. 15x20 cm). 175 fokra előmelegített sütőben, sütőpapíros tepsiben vagy a tepsi hátulján világos színűre sütjük a 4 lapot.
A krémhez a tejet a liszttel állandó keverés mellett sűrű krémmé főzzük, ezt félretesszük hűlni. A vajat a cukorral, a vaníliás cukorral habosra kikeverjük, majd hozzátesszük a citrom reszelt héját, legvégül pedig a citrom kifacsart levét. A vajas keveréket hozzáadjuk a kihűlt tejes krémhez, és szép egyneműre keverjük habverővel vagy mixerrel.
A kihűlt lapokat egyenletesen betöltjük a krémmel. Egy éjszakát hűvös helyen állni hagyjuk, hogy a tészta megpuhuljon. Közvetlenül a tálalás, szeletelés előtt dekorcukorral díszíthetjük. Hamarabb azért nem érdemes, mert a krémtől elázhat és elolvadhat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.