Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk annyi tej hozzáadásával, hogy homogén, jól nyújtható tésztát kapjunk. 4 egyelő részre osztjuk, vékony, téglalap alakúra sodorjuk, majd a sütőtepsi hátlapján (előtte vajjal megkenjük), 200 fokos sütőben kb. 10 perc alatt kisütjük őket.
A krémhez a tejet a pudingporokkal sűrűre főzzük, majd kihűtjük. A vajat habosra keverjük a porcukorral, és hozzáadjuk a kihűlt pudinghoz. Belereszeljük a citromhéjat, végül a levét is hozzáöntjük. Botmixer segítségével krémesre keverjük.
Egy lapot alulra teszünk, rákenjük a krém felét, jön még egy lap, amelyet sárgabaracklekvárral kenünk meg, a 3. lapra kerül a maradék citrompuding, végül lefedjük az utolsó lappal.
Porcukorral megszórjuk, és 1 napra a hűtőbe helyezzük, hogy a tészta megpuhuljon.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.