Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk annyi tej hozzáadásával, hogy homogén, jól nyújtható tésztát kapjunk. 4 egyelő részre osztjuk, vékony, téglalap alakúra sodorjuk, majd a sütőtepsi hátlapján (előtte vajjal megkenjük), 200 fokos sütőben kb. 10 perc alatt kisütjük őket.
A krémhez a tejet a pudingporokkal sűrűre főzzük, majd kihűtjük. A vajat habosra keverjük a porcukorral, és hozzáadjuk a kihűlt pudinghoz. Belereszeljük a citromhéjat, végül a levét is hozzáöntjük. Botmixer segítségével krémesre keverjük.
Egy lapot alulra teszünk, rákenjük a krém felét, jön még egy lap, amelyet sárgabaracklekvárral kenünk meg, a 3. lapra kerül a maradék citrompuding, végül lefedjük az utolsó lappal.
Porcukorral megszórjuk, és 1 napra a hűtőbe helyezzük, hogy a tészta megpuhuljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.