Elkészítés: A karfiolt leöblítjük, rózsáira szedjük, lehetőleg minél kisebbekre. A vajat közepes lángon felolvasztjuk. Hozzáadjuk a hagymát, finoman sózzuk, és üvegesre dinszteljük. Hozzáadjuk a rózsáira szedett karfiolt, felöntjük az alaplével, hozzáadjuk a petrezselyem felaprított szárát. Fedő alatt közepes lángon, forrástól számítva 7-8 perc alatt megfőzzük. Ne főzzük túl, maradjon harapható.
A karfiol 1/3 részét egy tálba kiszedjük, és a felaprított petrezselyemzöld 3/4 részével összeturmixoljuk hozzáadva a tejfölt és a keményítőt, majd visszaöntjük az alaphoz. Belereszeljük a citrom vagy a lime héját, belefacsarjuk a levét, és az egészet összemelegítjük, de már nem forraljuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, ha szükséges.
A tofut kb. 1 cm vastag szeletekre vágjuk, mindkét oldalán meghintjük chilipehellyel, sózzuk, borsozzuk, majd egy serpenyőben kevés olajat hevítünk, amin hirtelen aranybarnára sütjük a tofut, oldalanként 2-2 percig.
A főzeléket a maradék aprított petrezselyemzölddel szórjuk meg, és a frissen sült chilis tofu szeletekkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.