Elkészítés: Képviselőfánk-tésztát készítünk. Ehhez felforralunk 2,5 dl vizet egy csipet sóval és a vajjal. Egyszerre beleszórjuk a lisztet, és fakanállal addig keverjük, amíg egy gombóccá összeáll, és az edény alján vékony fehér réteg képződik. Ekkor a tálat félrehúzzuk, és egymás után beledolgozzuk a tojásokat. A következő tojást csak akkor adjuk hozzá, amikor az előzőt már teljesen felveszi.
Az olajat 180 °C-ra melegítjük. A masszát csillagcsőrös habzsákba szedjük, és sütőpapírra kb. 10 cm átmérőjű köröket nyomunk belőle. A papírt a karikák között szétvágjuk, és a karikákat a papírral együtt az olajba engedjük. Amikor a tészta lecsúszott a papírról, a sütőpapírt óvatosan eltávolítjuk. A karikákat kb. 2 percig sütjük, majd szűrőkanállal kiemeljük, és konyhai törlőkendőre szedjük. Hagyjuk kihűlni.
A porcukrot simára keverjük a citromlével (annyi citromlevet adjunk hozzá, hogy sűrű, nehezen folyó masszát kapjunk. Vastagon a karikákra kenjük, és hagyjuk megszáradni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.