Elkészítés: A lisztet elmorzsoljuk a zsírral vagy a vajjal, 7 dkg cukorral, egy citrom levével és reszelt héjával, és összegyúrjuk 1 tojássárgájával. Gyúródeszkán kinyújtjuk, és különböző formákat szúrunk belőle. A tojásfehérjét felverjük 1 kanál porcukorral. A mandulát megdaráljuk, összekeverjük 3 dkg kristálycukorral, majd a felvert tojásfehérjével. Ezzel a masszával megkenjük a kiszúrt formákat, és közepes tűznél világosra sütjük. 2-2 darabot gyümölcsízzel össze is ragaszthatunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.