Elkészítés: A lisztet morzsoljuk el a vajjal, 7 dkg cukorral, 1 db citrom levével és reszelt héjával, és összegyúrjuk a 2 db tojássárgájával.
Gyúródeszkán kisodorjuk, formával kiszúrjuk.
A tojásfehérjéket felverjük 1 kanál porcukorral, majd vízgőz felett tovább verjük a megmaradt 3 dkg cukorral kemény habbá. A gőzről levéve belekeverjük az 5 dkg darált diót.
Ebből a diós habból kis halmokat teszünk a tésztára, és közepes tűznél világosra sütjük. 2-2 darabot gyümölcsízzel össze is ragaszthatunk, de anélkül is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.