Elkészítés: A megmosott csirkemelleket vékony szeletekre vágom, kicsit megklopfolom. Egy tálban összekeverem az olívaolajat, a citromlevet és a citromhéjat, rozmaringleveleket, apróra vágott fokhagymát, majd beleforgatom a hússzeleteket. A hűtőbe teszem 1 órára, vagy ha másnap készül, akár egy éjszakára. Mivel nagyon gyorsan megsül, csak akkor kezdem forró teflonserpenyőben sütni, amikor a többiek már a levest kanalazzák. Sütés közben sózom, borsozom, néhány perc alatt megsül. Külön olaj nem kell alá, a serpenyő közepesen forró legyen.
Gyors és nagyon finom, rizzsel vagy friss salátával tálalható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.