Elkészítése: A megtisztított halat jól megmossuk, szárazra töröljük, a fél citrommal kívül-belül bedörzsöljük, a benne maradt levet a hal belsejébe nyomjuk. A halakat mindkét oldalukon négy-négy vágással beirdaljuk, a fűszereket elkeverjük, s a keverékkel bedörzsöljük a halak mindkét oldalát, úgy, hogy bőven jusson a vágásokba. Tíz percig pihentetjük, a három dl olajat serpenyőben felmelegítjük, s a halakat mindkét oldalukon ropogósra sütjük. A megmaradt olajban elvegyítjük a mártáshoz előkészített fűszereket, hozzáöntjük a négy evőkanál citromlevet, az egészet jól elkeverjük, s ezzel a mártással megöntözzük a halakat. Petrezselymes burgonyával, citromszeletekkel körítve forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.