Elkészítés: A tészta hozzávalóit összedolgozzuk annyi tejjel, hogy könnyen nyújtható legyen 3 cipóra osztjuk, s egyenként kinyújtjuk , majd tepsi hátoldalán megsütjük őket. Előtte lisztezzük be a tepsit, a lapokat villával szúrkáljuk meg!
A krém hozzávalóit a vaj és a citrom kivételével felfőzzük, s miután kihűlt, hozzáadjuk a vajat, a citrom héját és levét.
Amikor mind a tészta, mind a krém meghűlt, összeállítjuk a süteményt: az első lapra kenjük a krém egyik felét, erre jön a 2. lap, amire baracklekvárt kenünk. A harmadik lapra a krém maradék részét is rátesszük. A tetejét még meghinthetjük porcukorral.
Variálhatjuk úgy is, hogy a krém előtt megkenjük a lapokat baracklekvárral.Így a 2. lapra is kerülhet krém. A tetejét pedig cukormázzal vonjuk be, amit pocukorból és citromléből kavarunk ki.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.