Elkészítés: A vajat megolvasztjuk, rövid ideig hűlni hagyjuk, majd belekeverjük a finomra összemorzsolt babapiskótát. Sütőpapírral kibélelt 20 cm-es kapcsos tortaformába nyomkodjuk, és kb. 30percre hűtőbe állítjuk. A pudingport 2,5 dl hideg vízben feloldjuk, felforraljuk, és kevergetve kissé kihűtjük. A túrót a citromlével és a kétféle cukorral simára keverjük. Evőkanalanként belevegyítjük a kihűlt pudingot, majd 2 teáskanál zselatint kb. 1 dl forró vízben feloldunk, majd ha már csak langyos, ezt is a krémbe keverjük. A lecsipkedett citromfűleveleket finomra vágjuk, 3 dl tejszínt kemény habbá felverünk, majd a citromfűvel együtt a dermedő krémbe keverjük. A krémet egyenletesen a piskótára simítjuk, majd legalább 2 órára hűtőbe tesszük. A maradék tejszínből vert kemény habot nyomózsákba tesszük, ezzel díszítjük a tortát. A limetteket vékony szeletekre vágjuk, és kirakjuk vele a torta oldalát. Egy-két citromfűággal is díszíthetjük a torta tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.