Elkészítés: A tojássárgájákat a cukorral verd habosra. Add hozzá a főtt, áttört burgonyát, a lisztet meg a vajat, végül a tojások fehérjéből vert kemény habot is forgasd bele. A masszát simítsd vastagon kivajazott tepsibe, és tedd előmelegített sütőbe. 200 fokon süsd meg, miközben néhányszor lapáttal törd össze, forgasd meg. Közben a megmosott mazsolát áztasd rumba. Az aranylóra pirult császármorzsát hintsd meg vaníliás porcukorral, és szórd rá a szépen kigömbölyödött rumos mazsolát. Melegen tálalhatod, de ha kihűlt, akkor is finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.