Elkészítés: A tojásokat szétválasztom, a sárgáját kikeverem a cukorral, hozzáadom a vaníliás cukrot, a mandulát, a citromhéjat, pici sót. Felengedem a tejjel, és kézi habverővel folyamatos keveréssel hozzáadom a lisztet és a darát, majd 1/2 órát pihentetem.
A tojásfehérjéből kemény habot verek a masszához, felével elkeverem a masszát, másik felét pedig finom mozdulatokkal adom hozzá.
Nagy átmérőjű teflon serpenyőben felhevítem a vajat, a masszát beleöntöm, magas hőfokon sütöm-forgatom kb. 20 percig.
Tálalásnál lekvárral és porcukorral meghintve kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.