Elkészítés: A cseresznyét megmossuk, kimagozzuk, kicsepegő levét felfogjuk.
Lisztezett deszkán a tésztát téglalappá nyújtjuk, kettévágjuk. Az egyik felét megkenjük vízzel, és megszórjuk 2 evőkanál cukorral. Ráborítjuk a másik lapot, kissé lenyomkodjuk. Pizzavágóval 15 egyforma darabra vágjuk. Kibéleljük sütőpapírral a tepsit, egymástól távol rárakjuk a tésztákat, és 20 percig pihentetjük.
Ezután a sütőt 200 C-fokra előmelegítjük, a tésztát kb. 15 percig sütjük. Amikor megsült, kivesszük, és félretesszük. Hagyjuk kihűlni, majd vízszintesen két lapra vágjuk.
A cseresznye levét a meggyléhez öntjük, majd elveszünk 6 evőkanállal, és összekeverjük a pudingporral. A maradék gyümölcslevet 3 evőkanál cukorral felforraljuk, beleöntjük a kikevert pudingport, és kevergetve sűrűre főzzük. Beleszórjuk a cseresznyét, hagyjuk kihűlni.
A tejszínt a habfixálóval és 1 evőkanál cukorral habbá verjük. Az alsó tésztalapokra meggyes krémet kenünk, erre tejszínhabot nyomunk, és rárakjuk a felső tésztalapot. Megszórjuk porcukorral, és tálalásig hidegre tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.