Elkészítés: A megtisztított cseresznyét és meggyet kimagozzuk, és a vízben feltesszük főni. Hozzáadjuk a sót, a cukrot, a szegfűszeget és a fahéjat, kb. 15 percig főzzük (nem szabad szétfőzni a gyümölcsöket).
Habarást készítünk: a tejfölben simára keverjük a lisztet egy kevés vízzel együtt, egy kanállal a forró levesből is adunk hozzá, így biztosan nem lesz csomós. Majd hozzáöntjük a leveshez, folyamatosan kevergetjük, és összeforraljuk.
Jól lehűtve, hidegen, tejszínhabbal díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.