Elkészítés: A cseresznyét megmossuk, kimagozzuk. Egy hosszúkás formát (kb. 25 cm) kivajazunk, kilisztezünk. A sütőt 200 C-fokra előmelegítjük.
A vajat a cukorral, a citromhéjjal és egy csipet sóval habosra keverjük. Egymás után beledolgozzuk a tojásokat. A lisztet elvegyítjük a sütőporral, és azt is a masszába keverjük. A cseresznyét is beleszórjuk.
A tésztát a formába simítjuk, és a sütőben kb. 1 órát sütjük.
Amikor megsült, kiborítjuk a formából, és rácsra tesszük. A lekvárt felmelegítjük (kevés vizet adhatunk hozzá), és megkenjük vele a még meleg süteményt. Megszórjuk pisztáciával, és hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.