Elkészítés: A húst 1 nappal előbb előkészítem. Az olajból mustárral, törött borssal, az őrölt borókabogyóval és a zúzott fokhagymával összekeverve pácot készítek, mellyel megkenem a hússzeletek mindkét oldalát. Az így megfűszerezett hússzeleteket egymásra rakom, és jó szorosan alufóliába csomagolom. Az étel készítéséig hűtőszekrénybe teszem.
A parázs fölé tett rostélyt a szalonnadarabbal többször egymás után alaposan átdörzsölöm. A hússzeleteket kicsomagolom a fóliából, sózom, borsozom, majd az átforrósodott rostélyra rakom, mindkét felét megsütöm, ha kell, pici olajjal megkenegetem sütés közben.
Friss kenyérrel és salátával tálalom. Legfinomabb hozzá az olajos-ecetes sült paprika vagy a hagymás paradicsomsaláta.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.