Elkészítés: A gombát legalább 30 percre meleg vízbe áztatjuk, majd leszűrjük, felaprítjuk.
Közben a húst megmossuk, vékony csíkokra vágjuk. A répát, a fokhagymát és a chilit megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk. A salátá megmossuk, a nagy leveleket félretesszük a tálaláshoz, a többit felaprítjuk. A gyömbért meghámozzuk, lereszeljük.
Felforraljuk a csirkelevest, és a húst kb. 10 percig főzzük benne, majd kivesszük, lecsepegtetjük, a levet félretesszük.
Az olajat serpenyőben felforrósítjuk, és a répát a fokhagymával, a gyömbérrel és a chilivel 1-2 perc alatt megfuttatjuk benne. Hozzáadjuk a csírát és a gombát, összeforgatjuk, és felöntjük kb. fél dl forró húsfőzőlével. Hűlni hagyjuk.
Közben a húst vékony csíkokra vágjuk. A koriandert leöblítjük, finomra aprítjuk. A zöldcitromot megmossuk, a héját lereszeljük. Majd valamennyit, a szójacsírával együtt a kihűlt zöldségekhez keverjük.
Az ecetet kikeverjük 2 evőkanálnyi chiliszósszal, megsózzuk, és a tányérokra helyezett salátaleveleken tálaljuk. A maradék chiliszószt külön tálkában kínáljuk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.