Elkészítés: A páchoz a sót, a borsot, az apróra vágott vagy reszelt hagymát, az összezúzott fokhagymát, a chilipépet, a chilis és a sima olajat sszekeverjük. Ey akkora zacskóba töltjük,amibe a tarja belefér, majd beletesszük a tarját is,és megcsomózzuk a száját. Összerázzuk, és legalább 2 napig hagyjuk állni a hűtőben.
A 3. napon kivesszük a zacskóból a húst, tepsibe tesszük, az összes lét, ami a zacskóban van, ráöntjük a húsra. A hús tetejére 3-4 evőkanál disznózsírt halmozunk, és 1 dl vizet öntünk a tepsibe. Alufóliával befedjük, és hőlégkeveréses sütőben 190-200 fokon megsütjük. Nagyjából 2-2,5 óra alatt puhul meg a hús.
Ekkor a fóliát levesszük róla, és az alatta levő zsírral sűrűn locsolgatva pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.