Elkészítés: Lehetőleg előző este (vagy sütés előtt néhány órával) a csirkemellet megmossuk (fel is vághatjuk csííkokra, én egyben szoktam hagyni), megsózzuk. Egy nagy tálban összekeverjük a kechupot, az Erős Pistát, a mézet és a citromlevet. A húsdarabokat beletesszül a keverékbe, és jól összeforgatjuk. Éjszakára hűtőbe rakjuk lefóliázva. Másnap egy teflonserpenyőbe vagy egy vastag aljú serpenyőbe kevés olajat öntünk, beletesszük a húst, és a pácszószt a tetejére öntjük, majd készre főzzük, pároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.