Elkészítés: A felkockázott füstölt szalonnát kiolvasztjuk, rádobkuk a kockára vágott hagymát és a csíkokra vágott csirkemellet, ízesítjük sóval, borssal, pirospaprikával, Erős Pistával, kb. 1 dl fehérbort aláöntve megpároljuk. Mielőtt elkészül, kockára vágott kaliforniai paprikát teszünk bele, és pár percig még pároljuk.
Főzünk egy adag előfőzött tasakos rizst, fűszerezzük, pici olajjal és apróra vágott petrezselyemzölddel összeforgatjuk. Egy jénai tál közepére halmozzuk, és köré rakjuk a csípős csirkemellet. Savanyúságot kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.