Előkészítés: Az élesztőt kb. 1 dl langyos vízbe morzsoljuk. A lisztet mély tálba szitáljuk. Hozzáadjuk a vizes élesztőt, a cukrot, a sót, az olívaolajat, és alaposan megdagasztjuk. Letakarva, meleg helyen a kétszeresére kelesztjük.
Elkészítés: A tésztát lisztezett deszkán ujjnyi vastagra nyújtjuk, és sütőpapírral borított tepsire fektetjük. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A tésztát megkenjük ketchuppel, rászórjuk a bazsalikomot, az oregánót, és őrölt borssal meghintjük. A kolbászt és a paradicsomot karikákra vágjuk, és elrendezzük a pizzán. Rávágjuk a chilipaprikát, reszelt sajttal gazdagon meghintjük, és a sütőben 30-35 perc alatt megsütjük.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra múlva
1 adag: 573 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.