Előkészítés: A padlizsánt megmossuk, végeit levágjuk, húsát kis kockákra vágjuk. A salátákat leöblítjük, szárazra rázzuk, és falatnyi darabokra tépkedjük. A paprikát leöblítjük, karikákra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítunk 2 evőkanál olajat, megpirítjuk benne a padlizsánkockákat. Hozzáadjuk a paprikát, ezt is megpirítjuk. Hozzáadunk 2 evőkanál vizet, és kb. 10 percig pároljuk. A maradék olajat elkeverjük a citromlével, sóval, borssal ízesítjük. A padlizsánt összekeverjük a salátával, rácsepegtetjük az öntetet, és kb. 30 percig állni hagyjuk. Tálalás előtt meghintjük sóval.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 50 perc múlva
1 adag: 140 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.