Elkészítés: A szárnyak végeit levágjuk, majd a forgóknál kettévágjuk. A chilipaprikát és a fokhagymát apróra vágjuk. A szárnyakat sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel, fokhagymával, chiliporral vagy az apróra vágott paprikával. Ráöntjük a tejet, és hűtőben 1 napig pácoljuk.
Másnap a szárnyakat a hagyományos módon bepanírozzuk, annyi változtatással, hogy a lisztbe keverünk 1 kávéskanál chiliport. Bő olajban kisütjük.
Köretnek rizi-bizit készítettem hozzá. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.