Elkészítés: A csirkeszárnyakat megmosom, lecsöpögtetem, a szárnyvéget beakasztom, hogy könnyebb legyen velük dolgozni. Sózom, borsozom, fokhagymaporral szórom (ízlés szerint. kb. 1-1-1 evőkanál). A zsemlemorzsába chiliport és borsot szórok (chiliből én 2 teáskanállal szoktam, az kellemesen pikáns). A tojást sóval picit felverem, és liszt-tojás-morzsa panírba forgatom a szárnyakat. Bő olajban kisütöm őket, kb. a sülés feléig fedő alatt - nem túl nagy lángon, nehogy megégjen a paprika a bundán.
A maradék morzsába gombaport szórok, hozzákeverem a tojást, és lágy masszát készítek belőle (ha kell, adok még hozzá tojást vagy morzsát). Evőkanálnyi gömböket sütök belőlük a forró olajban. Elég nekik 2-4 perc sülés, különben kiszáradnak.
Köretnek a krumplit meghámozom, apróra vágom, és a szintén apróra vágott hagymával enyhén sós vízben megfőzöm. Ha megfőtt és leöntöttem a vizet, belekeverem a zellerport (ha csak gumó van, azt a krumplival kell főzni). Ezután egy bögrében mikróban összemelegítem vajat és a tejet, hogy előbbi elolvadjon, majd ráöntve a krumplira krémes pürét turmixolok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.