Elkészítés: A csirkecombot megtisztítom, megmosom, szárazra törlöm. Egy kis edényben összekeverek 0,5 dl olajat sóval, borssal, majorannával, és bekenem a combokat ezzel a páccal. Ezt előző este is el lehet végezni.
Jénaiba helyezem a combokat, egy nagyon pici vizet öntök csak alá. Alufóliával lefedve 200 fokos sütőben puhára párolom. Ha megpuhult, leöntöm róla a levet, később ezzel ízesítem a rizst. Az aszalt gyümölcsöket rászórom a húsra. A sört összekeverem a mézzel, és megkenegetem a combokat. Mehet vissza a sütőbe, alufólia nélkül. 2-3-szor még megkenem sütés közben a mézes sörrel, és le is öntöm a levét az edénybe, hogy minél ropogósabbra süljön.
Közben a rizst megfuttatom 1 kiskanál olajon, majd felöntöm 1,5 bögre vízzel, és a húsról leöntött fűszeres, mézes lével, egyéb fűszer nem kell. Beleszórom a mazsolát, és puhára főzöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.