Elkészítés: A csirkecombot megmossuk, sózzuk, és bedörzsöljük csirke fűszersóval. Olajjal kikent tepsibe tesszük, alufóliával beborítjuk, és sütni kezdjük. Mielőtt teljesen megsülne, levesszük róla az alufóliát, és még 10 percig sütjük.
A burgonyát megpucoljuk, felkockázzuk, és sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük, összetörjük, és a tejföllel kikeverjük.
A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és olajon megdinszteljük. Meghintjük fűszerpaprikával, és rátesszük a gombát. Sózzuk, ízlés szerint fűszerezzük. Miután megfőtt, összekeverjük a krumplipürével.
A leveles tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk, és kb. 20×20 cm-es négyzeteket vágunk. Miután teljesen kihűlt a csirkecomb és a gombás krumpli, a tészta közepébe teszünk egy kevés krumplit, ráállítjuk a csirkecombot. A tészta sarkait és a széleit felhúzzuk, vastagabb cérnával nem nagyon szorosan összekötjük. A tetején a maradék tésztát szépen eligazgatjuk. A combnak a csontos részét alufóliával betekerjük, hogy sütésnél ne égjen meg.
Felvert tojással lekenjük, és olajjal kikent tepsibe tesszük, majd 180 fokon sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.