A csirkemellet vágjuk fel falatnyi kockákra, szórjuk meg a grillfűszerrel, majd egy kevés olajon kissé süssük át. A szalámit, a sajtot és a paprikát kockázzuk fel, a gombákat pedig vágjuk félbe.
Az előkészített csirkemellet, a szalámit, a paprikát és a gombát váltakozva tűzzük fel hurkapálcára vagy egy hosszú hústűre. A kész nyársakat kissé sózzuk és borsozzuk meg.
A sörből, a tojásból és a lisztből keverjünk palacsintatészta sűrűségű mártást. Forgassuk meg benne a húsos nyársakat, majd forró olajban minden oldalukat süssük ropogósra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.