Elkészítés: Az élesztőt langyos tejben felfuttattam (tudom, hogy a szárazat nem kell, de biztosra akartam menni), aztán hozzákeverve az összes többi hozzávalót picit ragacsos, egynemű tésztát gyúrtam. Ezután félretettem kelni és hozzáfogtam a feltéthez.
2 részre osztottam, mert csak a család egyik fele gomba-párti. Először jön a gomba-mentes verzió: kis zsíron hirtelen megpirítottam a megtisztított és felkockázott máj felét (vigyázat, fröccsen!), sóztam, borsoztam, majd 5 perc sütés után félretettem egy tányérra hűlni. Ezután újabb adag zsíron először a hagymát dinszteltem üvegesre, aztán jött hozzá a gomba, és végül a maradék máj, amelyet szintén 5 percig pirítottam, sóztam, borsoztam.
Ezután a megkelt tésztát átgyúrtam, és belelapogattam egy tepsibe. Olajjal és paradicsomszósszal megkentem, rátettem a feltétet ki-ki maga térfelére, és megszórtam egy kevéske reszelt sajttal. 200 fokos sütőben 30-35 percig sütöttem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.