Előkészítés: A tejet meglangyosítjuk, elkeverjük benne a cukrot és az élesztőt, felfuttatjuk, majd a liszthez adjuk. 2 evőkanál olajjal, fél kávéskanál sóval és egy kevés langyos vízzel (vagy kefirrel/aludttejjel) jól kidagasztjuk. Konyharuhával letakarjuk, és meleg helyen a kétszeresére kelesztjük. A hagymát meghámozzuk és felkarikázzuk. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. A csirkemájakról eltávolítjuk a hártyákat és a zsiradékot, majd nagyobb kockákra vágjuk. A paradicsomot kiemeljük a levéből, lecsepegtetjük, és vékony csíkokra szeljük. A sajtot kb. 3x3 cm-es lapokra-darabokra aprózzuk. A sütőt előmelegítjük 220°C-ra (gázsütő 4. fokozat).
Elkészítés: Üvegesre pároljuk a hagymát 2 evőkanál olajon, rádobjuk a csirkemájat és a zsályát, néhány percig erős tűzön pirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát, ízlés szerint sózzuk, a szokásosnál erőteljesebben borsozzuk, és további 5 percig pirítjuk. Hagyjuk langyosra hűlni. Kikenünk egy közepes méretű tepsit fél evőkanál olajjal. A tésztát liszttel beszórt munkalapon erőteljesen átgyúrjuk, a tepsinél valamivel nagyobb méretű téglalapra nyújtjuk-húzogatjuk, majd a tepsibe terítjük, széleit kissé felmagasítjuk. Villával megszurkáljuk a tésztát, vékonyan megkenjük olajjal, aztán beterítjük a paradicsommal, elosztjuk rajta a csirkemájas ragut és a sajtot, végül meghintjük az oregánóval és a maradék olajjal, majd a forró sütőben 25-30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.