Elkészítés: Durvára vágom a vörös- és fokhagymát, majd olívaolajon, valamint egy szeletke vajon megpirítom. Hozzáadom a megtisztított csirkemájat, fűszerezem borssal, kakukkfűvel, és 3-4 percig néha megkeverve pirítom. A csirkemájat kb. 15 perc alatt lefedve készre párolom. Ezután még fedő nélkül 1-2 percig pirítom, végül megsózom. Botmixerrel krémesítem, közben a maradék vajat is hozzákeverem.
A hagymalekvárhoz a hagymát közepesen apró darabokra vágjuk, és olajon elkezdjük pirítani. Amikor megpuhult, ráöntjük a mézet, a 2 dl vörösbort, ízesítjük, és addig forraljuk, amíg lekvár állagú lesz. Hidegen tálaljuk pástétomok, sült húsok mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.