Elkészítés: A vöröshagymát megtisztítjuk, kis kockára aprítjuk, majd a vajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a savanyú káposztát és a zöldséglevest. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt bő fél óráig dinszteljük.
Közben a megmosott alma magházát eltávolítjuk. A gyümölcsöt vékony cikkekre vágjuk. Az almadarabokat belekeverjük a káposztába, majd körülbelül 5 percig együtt dinszteljük.
A filézett csirkemelleket megmossuk, a
nedvességet letöröljük róla, majd sóval, őrölt borssal alaposan bedörzsöljük.
Egy edényben felhevítünk 3 evőkanálnyi olajat. A csirkemelleket mindkét oldalukon hirtelen megpirítjuk, ezután lassú tűzön kb. 8 percig tovább sütjük.
A káposztát az ecettel vagy sherryvel és cukorral ízesítjük, és a sült csirkemellekkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.