Elkészítés: A csirkemellfilét sózzuk, borsozzuk. Olajat hevítünk, és a csirkemelleket megsütjük, majd kivesszük, félretesszük.
Az olajban az apróra vágott póréhagymát is megsütjük. A megmosott szőlőszemeket beletesszük, és összepároljuk, ízesítve a tárkonnyal. Ízlés szerint 1-2 dl aszút öntünk rá, és az alkoholt elpárologtatjuk. Az aszú zamatát átveszik a szőlőszemek.
Végül tejszínnel és pici cukorral összesűrítjük. A csirkemelleket visszatesszük, átforrósítjuk, és rizzsel vagy burgonyakrokettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.