Elkészítés: A csirkemellszeleteket befűszerezzük, olajjal meglocsoljuk, és kb. 30 percet állni hagyjuk.
A hagymát szeletekre vágjuk, kevés zsíron megdinszteljük, majd hozzáadjuk a zöldborsót és a gombát. Fűszerezzük, és rövid ideig pároljuk, ezután beletesszük a gondosan megtisztított, 3-4 felé vágott csirkemájat, kevés vízzel felöntjük. Ízlés szerint további fűszereket adunk hozzá, és készre főzzük.
Közben olajban kisütjük a csirkemelleket. A kisült csirkemellet a raguval, sült burgonyával, krokettel vagy párolt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.