Elkészítés: 1. A megtisztított csirkemellfiléket kiklopfoljuk, sózzuk-borsozzuk.
2. Összekeverjük az apróra vágott uborkát, sajtot és a paradicsomot, majd arányosan elosztjuk a hússzeleteken, összegöngyöljük, hústűvel megtűzzük, és 2-2 szelet baconnel körbetekerjük.
3. A töltött húsokat alufóliába csavarjuk, a két végét összefogjuk, mint a szaloncukornak. Egy tűzálló tálba tesszük a *szaloncukrokat*, és előmelegített 180 fokos sütőben 40 percig sütjük, majd kibontjuk kicsit a csomagolást, és magasabb fokozaton pirítjuk még a húsroládokat.
4. A mártáshoz pici olajon megfuttatjuk a szemes zöldborsot, majd felöntjük főzőtejszínnel, sózzuk és összeforraljuk. Apróra vágott petrezselyemzölddel ízesítjük.
5. Zöldkörettel, rizzsel és röszti burgonyával tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.