Elkészítés: A csirkemellet felszeleteljük a méretétől függően 3-4 szeletre. Bedörzsöljük sült csirke fűszersóval, majdolíva olajon kisütjük.
A sonkás sajtkrémhez 2 evőkanál vajat felolvasztjuk egy serpenyőben, belerakjuk a 10 dkg reszelt sajtot, felolvasztjuk. Sózzuk, borsozzuk a sajtunk fűszerességének figyelembevételével. Amikor a sajt teljesen szétolvadt, beleöntjük a főzőtejszínt és az kockára vágott gépsonkát.
A csirkemell szeleteket nyakon öntjük a sonkás-sajtos krémmel, és aprított petrezselyemmel megszórjuk.
Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.