Elkészítés: A fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A répát és a cukkinit megmossuk, meghámozzuk, vékony csíkokra vágjuk vagy durvára reszeljük.
A mellfilét megmossuk, mindkét oldalát megsózzuk, megborsozzuk. Nagy serpenyőben olajat forrósítunk, a hús mindkét oldalát 5-5 percig sütjük benne, majd kivesszük.
A fokhagymát a visszamaradt olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a zöldségcsíkokat. 5 percig kevergetve nem túl puhára pároljuk.
A tejszínt, a fűszerkeveréket, a sót, a borsot és a pirospaprikát egy csészében összekeverjük. A zöldséghez öntjük, felforraljuk. A megsütött mellfilét a tejszínes zöldségbe visszarakjuk, kis lángon még 5 percig pároljuk.
Sajttal megszórjuk, azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.