Elkészítés: 1. A körethez egy lábasba tegyünk egy tésztaszűrőt, abba a tésztát. Forró vízzel öntsük le, majd néhányszor keverjük át, és tegyük félre.
2. Vágjuk vékony csíkokra a kétféle hagymát, a paprikát és a megtisztított répát. Kevés olajon néhány percig pirítsuk, enyhén sózzuk meg.
3. Borítsuk rá a tésztát, és ízlés szerint locsoljuk meg szójaszósszal. Pár percig pirítsuk őket együtt, majd tálalásig tegyük félre.
4. Vágjuk hosszú, vékony csíkokra a csirkemellet, sózzuk meg.
5. Két mélytányért készítsünk elő a panírhoz: az egyikbe csak sima lisztet tegyünk, a másik tányérba üssünk 2 egész tojás, sózzuk, adjunk hozzá tejet, és jól keverjük el. Tegyük bele a mézet, és ne sajnáljuk a szezámmagot sem. Végül annyi lisztet adjunk hozzá, hogy egy palacsintatészta sűrűségű masszát kapjunk.
6. Hevítsünk egy serpenyőben olajat. A húsokat először a lisztbe, majd a mézes-szezámos masszába mártsuk bele, néhány percig kis lángon süssük mindkét oldalát (akár fedő alatt, akár anélkül).
7. A kisült húsfalatokat a pirított zöldséges rizzsel tálaljuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.