Elkészítés: A csirkemellet ledarálom, a zsemlét beáztatom a tejbe. A vöröshagymát nagyon apróra vágom (lehet reszelni is), és kevés olajon megpárolom.
A ledarált csirkemellet összekeverem a megpárolt hagymával és a kinyomkodott zsemlével (lehetőleg csak a közepét tegyük bele, hogy fehér maradjon a gombóc), sóval, fehérborssal, petrezselyemmel, a tojással és kb. 2 teáskanál átszitált ételízestővel. A leveskockából főzővizet készítek, és amikor forr, a kész masszából gyúrt közepes méretű gombócokat kifőzöm benne kb. 10 perc alatt.
A mártáshoz besamelt készítek a hozzávalókból, belekeverem a lereszelt füstölt sajtot, és ízlés szerint fűszerezem.
Rizzsel, de akár steak burgonyával is nagyon finom...
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.