Elkészítés: A töltelékhez a tojást összekeverem a zsemlemorzsával, 2 evőkanál reszelt sajttal és a fűszerekkel.
A csirkemelleket lapjában 8 szeletre vágom, kiklopfolom. A húslapokat megsózom, majd rákenem a sajtos krémet. Szorosan felgöngyölöm, és a kis roládokat egyenként alufóliába csomagolom. Forrásban levő, enyhén sós vízbe teszem, majd az újraforrástól számított 25 percig főzöm.
Kicsomagolom a húsokat az alufóliából, majd tűzálló tálba teszem, rászórom a maradék sajtot, és forró sütőben pirosra sütöm. Melegen és hidegen egyformán finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.