Elkészítés: A húst kisebb csíkokra vágjuk és befűszerezzük, tandoori massalával (szerintem nem szabad elhagyni, ez adja meg az ízét a szósznak és a húsnak is, tipikus keleties ízt kölcsönöz), curryvel (én madras curryt használok), borssal, sóval, kis oregánóval, egy csipet köménnyel. Hagyjuk állni egy kis ideig, közben megtisztítjuk és előkészítjük a zöldségeket.
Ezután felhevítünk egy kis olajat, pirosra sütjük a csirkehúst, ez kb. csak 15 percig tart.
Elkészítjük a szószt vagy szószokat. Én kétfélét szoktam csinálni hozzá: egyik a mézes-mustáros, másik a fokhagymás-massalás-joghurt alapú. A mézes-mustáros szósz egy pillanat alatt kész: összekeverünk 2-3 kávéskanál jófajta mustárt (pl. dijoni) 1 kávéskanál mézzel. Ez kész is. A joghurtos szószhoz fél-egy pohár natúr joghurtot keverek el 1 kávéskanál massalával, 1 nagyobb zúzott fokhagymagerezddel, pár csepp citromlével, 1 kis mokkáskanál mustárral, 1 mokkáskanál ketchuppal, csipet sóval.
A jégsalátát felaprítjuk, a paradicsomot és uborkát felkockázzuk, a lilahagymát *félszeletekre* vágjuk.
Tálalásnál lapos tálra terírjük a pitalapot, egyik felére halmozzuk a salátát, zöldségeket, hagymát, húst, leöntjük a kétféle öntettel, majd ráhajtjuk a másik felét. Késsel, villával fogyasztandó, ha nem akarunk malackodni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.