Elkészítés: Az olívaolajat egy nagyobb keverőtálba tesszük, citromlével, zúzott fokhagymával, borssal, sóval ízesítjük, majd habverővel habosra keverjük. Az öntetbe beleforgatjuk a vékony szeletekre vágott csirkemellet, a jól lecsepegtetett kukoricát, a vékony csíkokra vágott sárgarépát, a leöblített rukkolasalátát és a csíkokra vágott paprikát. A salátát lazán átforgatjuk, hogy az öntet jól átjárja, majd tálalásig hűtőbe tesszük.
Közben a palacsinta hozzávalóiból sűrű palacsintatésztát készítünk, majd beleforgatjuk a konzerv csemege kukoricát a levével együtt. A palacsintatésztából, olajjal kikent palacsintasütőben négy vastag palacsintát sütünk.
Tálaláskor a palacsintát tányérra helyezzük, az egyik felére ráhalmozzuk a salátát, majd a másik felét ráhajtjuk. Külön tálkában metélőhagymával ízesített majonézmártást adunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.