Elkészítés: 1. A tarjaszeleteket a gombával serpenyőben ropogósra sütjük, kivesszük, melegen tartjuk.
2. A visszamaradt zsiradékban a sózott, borsozott, pici mustárral megkent, 4 részre vágott csirkemellfilét megsütjük.
3. 1 evőkanál langyos vajat elkeverünk 2-3 kanál majonézzel, ízesítjük egy pici mustárral, fehérborssal, apróra vágott snidlinggel.
4. Összeállítjuk a szendvicset: pirított, magvas barna kenyeret megkenünk a majonézes krémmel, rátesszük a megmosott salátalevelet, erre 2 karika paradicsomot, a gombát, ráteszünk 2-3 szelet tarját és 1 sült húst.
5. A tetejére kerülő kenyérszeletet megtunkoljuk a sült zsiradékkal és beborítjuk vele a szendvicset.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.