Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk és kis lapkákra vágjuk. A répákat nem karikázzuk, hanem kb. 3 cm-es darabokra vágjuk, majd hosszába szeleteljük.
A hagymát finomra vágjuk, és kis olajon megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott vagy préselt fokhagymát. Beletesszük a zöldségeket, majd a felaprított petrezselymet vagy bazsalikomot is. Jöhet a só, bors és a kömény. Addig pároljuk, amíg már nem ropog.
A csirkecombokat szétszedjük, lehúzzuk a bőrét és kicsontozzuk. A húst fűszerezzük. Kevés olajba beletesszük az apróra vágott rozmaringot, és a húst mindkét oldalán 2-2 percig sütjük.
Egy közepes tepsibe elterítjük a zöldségeket, rá a húst és leöntjük a tejszínes, tejfölös reszelt sajttal. Előmelegített sütőben 190 fokon kb 20-25 percig sütjük. A köret maga a zöldség!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.