Elkészítés: A hagymát finomra, a kaliforniai paprikát kis kockákra vágjuk.
Olajat hevítünk, ebben először a hagymát megfonnyasztjuk, rádobjuk a kaliforniai paprikát, átforgatjuk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát, a curryt és a félbevágott chilipaprikát, majd a kis darabokra vágott zúzát.
Összeforgatjuk, felöntjük vízzel, és 1 órát főzzük. A vizet folyamatosan pótoljuk, a végén szaftos pörkölt állaga legyen.
Ekkor beleadjuk a bulgurt, és még 10-15 percig főzzük. Pihentetjük kicsit, addig az almák belsejét kivájjuk.
Betöltjük a zúzás bulgurt a kivájt almákba, és előmelegített sütőben 180 fokon 20-25 percet sütjük.
Előételként és főételként is kínálhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.