Elkészítés: A tejbe beleöntöm a vizet és a csipet sót. Felforralom, majd amikor forr, beleteszem a megmosott rizst. Addig főzöm, amíg pufogni kezd (mintha tejberizst készítenék). A tűzről levéve beleteszem a 10 dkg vajat, az előzőleg megmosott és beáztatott mazsolát, mézet, és belereszelem a citrom héját. Hagyom kihűlni egy kicsit. Közben a 4 tojás sárgáját kikeverem a porcukorral és 2 tasak vaníliás cukorral, majd hozzákeverem a rizshez. Belerakom a darabokra vágott gyümölcsöt is. A zsemlemorzsát egy kis vajon megpirítom, majd a végén mézet is rakok bele, végül a rizshez keverem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.