Elkészítés: Én géppel szoktam kikeverni ezt a tésztát(dagasztóval). Az élesztőt felfuttatom egy kis langyos tejben, a maradék tejben feloldom az édeskét. A többi hozzávalót belerakom a gépbe, és ha felfutott az élesztő, ezt is hozzáöntöm, és kikeverem. Nem szükséges keleszteni, lehet azonnal nyújtani.
Lehet belőle kifli, bukta, batyu, kapros-túrós pite, kis méretü kuglóf. Én lekváros ill. nutellás buktát szoktam, de már kiprobáltam a kiskuglófot is aszalt gyümölccsel, csokidarabokkal, meggykompóttal is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.