Elkészítés: A tésztához a fehérjékből kemény habot verünk a cukorral, majd óvatosan beledolgozzuk a darált diót. Nagyobb kapcsos tortaforma alját kibéleljük sütőpapírral. Az oldalára én nem szoktam tenni, így szépen felkapaszkodik a tészta, és nem púposodik fel a közepe. Tűpróbáig sütjük. Ha kész, még kisideig a sütőben hagyjuk nyitott ajtónál. Ha már langyosra hűlt, késsel körbevágjuk, rácsra fordítva lehúzzuk róla a sűtőpapírt, és teljesen hűlni hagyjuk.
A krémhez összekeverjük a tojássárgákat a cukorral, eldolgozzuk benne a kakaóport (keserűcsokit is tehetünk bele ízlés szerint), majd gőz fölött habosra kavarjuk, kihűtjük. A margarint is habosra kavarjuk, majd a két krémet összedolgozzuk.
A tortát kettévágjuk, és megtöltjük a krém nagyobb részével, majd bevonjuk a maradékkal. Ha díszíteni is akarunk a krémmel, kicsit tartalékoljunk belőle. Tetejére az utasítás szerint elkészítjük a bevonót.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.