Elkészítés: A lisztet és a sütőport összeszitáljuk. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét a cukor harmadával felverjük. A sárgáját habosra keverjük a maradék cukorral és a vaníliás cukorral, majd felhabosítjuk a puha margarinnal is. Beletesszük a narancslevet, a kakaót, a fahéjat, a szerecsendiót, majd a sütőporos lisztet. Végül óvatosan, kanalanként adagolva beleforgatjuk a tojásfehérjét. Hozzákeverjük az összetört csokit, az aszalt gyümölcsöket (én most ananászt és sárgadinnyét használtam), és a citrom- és narancshéjat.
Sütőpapírral bélelt formába öntjük, előmelegített sütőben kb. 30-40 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.