Elkészítés: A sütőt melegítsük 135 fokra. A csokoládét olvasszuk fel vízgőz felett. A porcukrot szitáljuk át.
A tojásfehérjét szintén vízgőz fölött verjük kemény, fényes habbá úgy, hogy közben evőkanalanként adagoljuk hozzá a porcukrot, majd mielőtt befejezzük a habverést, azelőtt adjuk hozzá az ecetet.
Az olvasztott csokoládét tegyük a lehető legkisebb lyukú csővel ellátott habzsákba. A harmadával rajzoljunk köröket a tojáshab tetejére. Egy pálcika segítségével húzzunk a csokicsíkokból márványos erezetet. Két evőkanál segítségével tegyünk halmokat sütőpapíros (vagy szilikonlapos) tepsire.
A 135 fokos sütőben 35-40 perc alatt szárítsuk ki a habcsókokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.